De data asta o să fiu în fața scenei când cântă The Boxer Rebellion

Cândva prin Octombrie, 2014:

“The Boxer Rebellion vin pe 7 noiembrie în București! Îi invităm în studio? Facem telefon cu ei?”

și asta am făcut. Adică tot posibilul ca să vorbim cu ei prin telefon, am oferit ascultătorilor cd-uri cu ei și abia așteptam să ajung la concert.

Din păcate atunci nu am reușit să ajung la concert.

 

Cândva prin februarie, 2018:

“De data asta nu ratez The Boxer Rebellion la București!”

 

Ideea e că pe 16 martie 2018, The Boxer Rebellion vor cânta în Fratelli Studios. Revin în București, iar în deschidere vor fi All We Are și Golan. Am impresia că alăturarea celor trei nume poate fi o explicație succintă a serii care ne așteaptă. Iar warm-up-ul este asigurat de ai mei colegi Bogdan Șerban și Alexandru Anghel.

 

Vineri 16 va fi precum un mini festival alternativ, într-un spațiu diferit față de orice altă sală de concerte. Fratelli Studios a devenit o sală ce s-a adaptat cu brio trupelor alternative, rock sau indie. Acolo i-am văzut atât pe The Mono Jacks, Travka, Byron, Omul cu Șobolani, cât și pe The Temper Trap. Mie mi-a plăcut sonorizarea de fiecare dată, dar am stat și în fața artiștilor, undeva în mijlocul sălii, cât să văd tot ce se întâmplă pe scenă.

 

The Boxer Rebellion, în formula actuală, sunt patru tipi destul de simpatici și fotogenici. Prima oară i-am auzit pe coloana sonoră de la “Grey’s Anatomy”, iar “Promises” este albumul pe care l-am ascultat cel mai des.

 

Pe All We Are abia aștept să îi cunosc având în vedere că influențele lor sunt din zona Bee Gees, Frank Ocean, Metronomy, Bon Iver și TV On The Radio. 

 

Iar pe Golan nu o să mă satur să îi ascult!

 

Consider că mai bine ascultați Diamonds și Pull Yourself Together ca să vă faceți poftă pentru vineri. Mai e așa puțin până pe 16!

 

 

 

The Boxer Rebellion, All We Are, Golan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *