Despre mine

gilda

Sunt un zambet pe doua picioare, iar optimismul si buna dispozitie sunt rezultatul intelegerii, in primul rand, cu mine insami. Inca din burta mamei eram inconjurata de oameni si, mai ales, de muzica, amanunte care, mai tarziu, mi-au definit pasiunile. Prin scoala generala s-a adaugat si fotografia. Sunt atenta la detalii si imi place sa surprind tot ce ma inconjoara, exact asa cum se petrece, iar din spusele multora, fotografia mea prinde viata, are un acel ceva.

Cat despre radio, cu toate ca in fiecare zi ascultam si uneori vanam emisiuni si melodii anume, abia pe la 20 de ani am realizat ca asta vreau sa fac si astfel am terminat o facultate de profil. Dintr-o pura intamplare si cu mult curaj am ajuns la Radio Guerrilla, chiar pe 6 februarie 2013, post care m-a format ani de zile. Am invatat cum se face radioul intr-un studio, nu doar din manuale. Doua saptamani mai tarziu am devenit producator pentru o emisiune din week-end, apoi pentru una zilnica.

In prezent ma trezesc la ora 5 cu un entuziasm greu de explicat, stiu, iar la ora 7 ziua incepe cum nu se poate mai bine.